Meer weten?

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze werkwijze en tarieven voor bemiddeling bij het kopen of verkopen van een tandartspraktijk of andere mondzorgpraktijk? We maken graag vrijblijvend een afspraak voor een bezoek of telefonisch contact.

 

Laat uw gegevens achter middels het contactformulier hiernaast en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

drs. G. (Geert) Slopsema RV

Senior Advisor


Als adviseur corporate finance heeft Geert verschillende ondernemers succesvol begeleid bij de aankoop en verkoop van ondernemingen. Binnen de fusie- en overnamepraktijk heeft hij zich gespecialiseerd op het gebied van (aandelen)waarderingen. Geert staat ingeschreven als register valuator bij het Nederlands Instituut voor Register Valuators (NIRV) en bij de Stichting Landelijk Register van Gerechtelijke Deskundigen (LRGD).

drs. J.H.T. (Mascha) Sievers

Senior Advisor


Na haar studie economie aan de Rijksuniversiteit van Groningen heeft Mascha Sievers ervaring opgedaan bij verschillende ondernemingen. Vanaf 2007 is zij werkzaam binnen de fusie- en overnamepraktijk. Als overnameadviseur was zij betrokken bij diverse waardebepalingen bij aankoop- en verkooptrajecten, echtscheidingen en geschillen. Zij heeft ruime ervaring met het analyseren van ondernemingen, financiële informatie en marktinformatie.